OPPSKRIFT—> GRATINERTE PANNEKAKER ♥

GRATINERTE PANNEKAKER♥

Jeg og mamma har lagd dette flere ganger og det smaker helt fantastisk hver gang!

Det er ekstra viktig å lage spaghetti som man blander med kjøttdeig og har oppi spaghettisaus for den gir litt mer smak på blandingen!

Dette er en god restemiddag som ikke bare er lett å lage men smaker helt fantastisk!

Server den gjerne med en god og sunn salat!

NÅR DU SKAL LAGE GRATINERTE PANNEKAKER SÅ TRENGER DU:

– Egg

– Vann

– Olje

– Salt

– Hvetemel

– Stekepanne

– Rester av spaghetti og kjøttdeig

– Ost

 

SLIK LAGER MAN PANNEKAKER:

– Ta egg og bland de i en bolle

– Tilsett tilstrekkelig med vann

 –  Tilsett tilstrekkelig med olje

– Ta litt salt ned i bollen

–  Ta litt hvetemel etter hvor tykke du vil ha pannekakene.

– Rør røren godt slik at det ikke er noen klumper!

– La røren hvile i circa 60 minutter (1time)

– Sett på platen cirka 5 minutter før du skal begynne å steke dem

– Så er det bare å steke i vei til den store gullmedaljen!

 

HVORDAN LAGE GRATINERTE PANNEKAKER:

– Sett på ovnen på 220 grader

– Brette ut en pannekake

– Legge på fyllet med spaghetti og kjøttddeig

– Brette den sammen

– Gjøre det samme med rundt 11 stykker til

– Legge de på en stekeform

– Strø rikelig med ost på alle pannekakene utvendig

– Sette formen i ovnen i circa 5-10 minutter

– Sjekke om de er ferdige!

– Velbekomme♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg