GOD DAG

Hei og god dag 🙂

Jeg fikk ikke tid til å blogge i går sa da tenkte jeg å oppsummere dagen i går på dette innlegget!

Jeg startet dagen i går med at jeg og Ramon gikk en tur opp i hovedgata der Ramon spiste en is uten sukker når vi var ferdig der dro vi videre til en cafe der jeg kjøpte meg pommes frittes og en øl! Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe meg en brus med Ramon inviterte meg på en øl! Den smakte godt i solen!

Når vi kom hjem så vi en film og på ettermiddagen kom broren til Ramon å hentet meg og Ramon fordi vi skulle spise baguette med sardiner eller caballa. Ramon spiste baguette med sardiner, det så kjempe godt ut men sardiner inneholder bein og skinn som kan kan spise men det får ikke jeg til å svelge. Valget mitt falt på en baguette med Caballa (den inneholder ikke bein og skinn) som er veldig enkelt for meg å spise! Fiskebaguettene inneholdt også tomater og sitronsaft! Nam sier jeg! Det kommer vann i munnen når jeg skriver dette innlegget for denne baguetten er helt utav denne verdenen!

Jeg glemte dessverre å ta bilder av baguetten men jeg skal lage meg en baguett i ettermiddag så da kan jeg få tatt bilde av den og få lagt den ut på bloggen min!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg