OPPSKRIFT—> GRATINERTE PANNEKAKER ♥

GRATINERTE PANNEKAKER♥

Jeg og mamma har lagd dette flere ganger og det smaker helt fantastisk hver gang!

Det er ekstra viktig å lage spaghetti som man blander med kjøttdeig og har oppi spaghettisaus for den gir litt mer smak på blandingen!

Dette er en god restemiddag som ikke bare er lett å lage men smaker helt fantastisk!

Server den gjerne med en god og sunn salat!

NÅR DU SKAL LAGE GRATINERTE PANNEKAKER SÅ TRENGER DU:

– Egg

– Vann

– Olje

– Salt

– Hvetemel

– Stekepanne

– Rester av spaghetti og kjøttdeig

– Ost

 

SLIK LAGER MAN PANNEKAKER:

– Ta egg og bland de i en bolle

– Tilsett tilstrekkelig med vann

 –  Tilsett tilstrekkelig med olje

– Ta litt salt ned i bollen

–  Ta litt hvetemel etter hvor tykke du vil ha pannekakene.

– Rør røren godt slik at det ikke er noen klumper!

– La røren hvile i circa 60 minutter (1time)

– Sett på platen cirka 5 minutter før du skal begynne å steke dem

– Så er det bare å steke i vei til den store gullmedaljen!

 

HVORDAN LAGE GRATINERTE PANNEKAKER:

– Sett på ovnen på 220 grader

– Brette ut en pannekake

– Legge på fyllet med spaghetti og kjøttddeig

– Brette den sammen

– Gjøre det samme med rundt 11 stykker til

– Legge de på en stekeform

– Strø rikelig med ost på alle pannekakene utvendig

– Sette formen i ovnen i circa 5-10 minutter

– Sjekke om de er ferdige!

– Velbekomme♥

tUNFISKSALAt

I dag lagde jeg meg tunfisksalat, det er bare så nydelig! Det er ikke bare det at det er lett å lage men det smaker helt nydelig og er veldig sunt!  Jeg lagde denne tunfisksalaten med blant annet tunfisk, ananas, ost, mais og agurk! Denne kombinasjonen er bare så perfekt!

tRAVEL MEN NYDELIG DAG!

Hei og god kveld! 🙂  Beklager at jeg ikke har blogget noe til dere i dag, denne dagen har gått i ett! Startet med at jeg, Ramon og datteren til ene broren til Ramon dro på sykehuset for en legetime! Vi dro ut fra huset klokken 08.00 deretter bar veien til timen og vi var ferdig der rundt klokken 10.00, deretter kjørte vi hjem.  Etter circa 30 minutter dro jeg å møtte datteren til ene broren til Ramon igjen for jeg og henne ville dra å se på kjøpesenteret, der var det mye salg! Vi hadde det kjempe koselig!♥ Etter circa 2 timer der og x-antall handleposer dro vi hjem til henne der vi møtte faren og han og hun lagde en helt nydelig potaje (grønnsakssuppe) med blant annet squash, løk, gresskar og poteter som vi spiste! Samt at vi spiste ferske baguetter og 3 typer oster som vi spiste med brødet og avokadoen! til dessert ble det oppskjært eple og pære! Det var kjempe koselig middag der vi snakket og lo mye!♥

NY SVEIS PÅ HÅRET

Hei og god ettermiddag kjære lesere! Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt! Jeg har helt glemt å vise dere den nye hårfargen og hårfrisyren min som jeg skaffet meg for noen dager siden! Det ble både klipt hår, stripet lysere, manikyr og fikset øyebrynene. Jeg fikk gjort alt dette hos min faste frisør som er en kjempe flink frisør som alltid gjør meg kjempe fornøyd!

BILTUR PÅ FJELLET MED FAMILIEN

Hei og god dag kjære lesere

I forrigårs dro jeg, Ramon og ene broren hans på biltur på fjellet der ene broren har hytte og var der en god stund, det var så nydelig å se mandeltrerne blomstre! Når vi var ferdige der så kjørte vi enda høyere opp i fjellet helt til vi kom til restauranten der vi skulle spise og da ble det potaje med berros (grønnsakssuppe) på alle 3 samt 1 fat med grillet fisk med chips og salat! All maten smakte fortreffelig og jeg følte nesten at jeg trillet ut derifra! Etterpå var det å sette seg i bilen og dra til der vi skulle kjøpe ost! Den osten som vi kjøpte der er bare helt nydelig! Det er vanskelig å stoppe å spise når man har begynt for den er bare så rik på smak! Deretter var det bare å sette snuten hjem igjen og vi dro innom huset til broren å drakk kaffe og spiste kjekse!

Det var en kjempe koselig dag med mye latter og jeg fikk se veldig mange fine landskap og det var nydelig å se igjen hytten til broren til Ramon!♥

GOD DAG♥

Hei og god dag kjære lesere♥

Jeg håper dere har en fantastisk dag! Jeg har allerede vært å handlet, spist på cafe og vasket hus så nå sitter jeg og blogger til  dere samt at jeg skal se på Gordon Ramsay rydder opp på restauranter!