SHOPPING I NORGE (ANBEFALINGER) ♥

Disse maskene fra Hennes og Mauritz vl jeg anbefale dere å prøve 🙂 Jeg brukte de fast når jeg bodde i Norge dem som heter MAUKA HONEY (PEEL OFF) De gør huden stiv når du har den på men den skal bare sitte i 15 minutter hvis jeg ikke husker feil og den renser huden dypt og jeg føler huden min nesten er fornyet etter en maske!♥ Den skal ikke brukes mange ganger i uken så man ikke blir tørr og det er viktig at når man har tatt ansiktsmaske så må man ta på seg ansiktskrem eller Aloe Vera krem (som jeg bruker) for å tilføre huden i ansiktet fuktighet! De forskjellige maskene fra Hennes og Mauritz har forskjellige egenskaper: noen renser, fukter og noen forynger huden og de alle har forskjellige egenskaper! Men vil som utdannet apotektekniker si at du må være forsiktig med å bruke ansiktsmaske om du har allergier eller generelt eksem på huden eller i ansiktet!

Ansiktsmaske på Hennes og Mauritz kr 29.90

Ansiktsmaske på Hennes og Mauritz kr 29.90

Ansiktsmaske på Hennes og Mauritz kr 29.90

#blogg #hverdag #ukedag #ansikt #livet #mittliv #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #ansiktspleie #Norge #mandag #hverdag #shopping #produkter #ansiktsmasker #ansiktsmaske #honning #kokos #blog #face #life #everyday #skincare #monday #coco #facemask #facemasks #honey #products #mylife #photo #picture #lunes #foto #lavida #vida #mivida #cara #limpiadorfacial #enmascarar #máscarasfaciales

MAMMA SIN KREFT ♥

Jeg er så heldig å bo på Gran Canaria med verdens beste mamma som alltid er her for meg! Ting ble ikke helt som planlagt når vi flyttet hit da det viste seg at den kulen mamma hadde på skulderen var alvorlig kreft så mamma har kjempet nå i hele 15 måneder! Jeg synes hun er tapper og veldig sterk, hun reiste tross alt over 2 timer (5 dager) i uken for å tok 30 strålebehandlinger og har før det blitt operert hele 2 ganger i Las Palmas!

Grunnen til at jeg er veldig stolt over mamma`n min er fordi hun bestandig gjør sitt beste å står på for at jeg skal ha det bra samtidig som hun kjemper som en helt for å bekjempe kreften! Nå gjenstår det å vente på det store spørsmålet om de har greid å fått fjernet all kreften eller om hun må over på cellegift eller flere strålebehandlinger. Strålebehandlingen som hun har fått nå til mai er litt mildere og hun mistet ikke håret men må hun over på cellegift så mister hun håret men jeg synes mamma er verdens vakreste kvinne uansett med eller uten hår!

Håper mamma slipper å kjempe mer mot kreften og at hun kan bli friskmeldt etter jul!♥, vi hadde så mange planer når vi kom til Gran Canaria, vi skulle gå mange turer på stranden i helgene å sole oss, gå sanddynene, gå trimturer og bare kose oss. Selfølgelig så koser vi oss men det er bare så trist at mamma ikke kan være i solen og at hun blir så svimmel og dårlig form av strålebehandlingene samt etterskadene av strålebehandlingene som innebærer stram/brent hud etter 30 strålebehanlinger! Hun er som en mester som sjelden klager og hun er flink å smøre seg med Aloe Vera mange ganger i løpet av dagen! Er ikke viktigst med alle planene våre men at hun kan få mer energi og nyte livet uten å ha kreften hengene over seg er det viktigste for meg!♥

Hvis det er en person i verden som jeg virkelig ser opp til så er det mamma`n min! Makan til sterk og omsorgsfull mamma! Hun er der 24/7 for meg og står alltid på pletten hvis det er noe jeg trenger eller har behov for å snakke om! Nå som jeg har vært sykemeldt før så har hun uansett om hun kjemper mot kreften stått der for meg og alltid satt meg i første rekke selv om jeg vet at hun lider!

Jeg er veldig glad for at jeg nesten hadde fri 1 måned før jeg begynte å jobbe når vi kom ned på Gran Canaria så vi fikk dratt på stranden, solet oss, trimmet, dratt på restaurant og shoppet!

KJÆRE MAMSEN MIN SOM JEG BRUKER Å KALLE DEG, ER KJEMPE GLAD I DEG OG HÅPER VI SNART VINNER KAMPEN MOT KREFTEN SOM TAR SÅ MANGE FAMILIER! DU MÅ VITE AT JEG ER KJEMPE STOLT OVER DEG OG AT JEG FÅR VÆRE DIN DATTER!♥

#blogg #hverdag #personlig #livet #innlegg #personliginnlegg #kreft #cancer #blog #life #elisebr #mamma #verdensbestemamma

SHOPPING MED MARY ♥

Tilbakeblikk på en kjempe koselig dag med en av mine bestevenner Mary♥


Hei alle sammen♥ Dagen i dag har gått i ett! Først var jeg på jobb, deretter hjemme å spiste middag og slappet av, så dro jeg og Mary på Moa å shoppet. Er så mye fint å se i butikkene for tiden. Endte opp med å kjøpe en del til meg selv og noen ting til konkurranser på bloggen. Kjøpte meg blant annet: undertøy, sunn potetgull, sunn sjokolade, betakaroten, en ring og litt annet som jeg ikke legger ut nå fordi da ødelegger jeg overraskelsen som jeg skal ha til premier på bloggen. Var kjempe koslig på shopping med Mary! Vi kjøpte en gave til venninnen vår Mari som ligger med forkjølelse.

Skal bli deilig å finne sengen nå 🙂

GOD NATT

#blogg #hverdag #ukedag #mandag #livet #mittliv #godmorgen #morgen #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #shopping #innkjøp #bestevenn #bestevenninne #venninne #blog #goodmorning #monday #today #bestfriend #friend #life #mylife #photo #picture #dia #buenasdia #lunes #foto #lavida #vida #mivida #compras #amiga #mejoramiga

ANSIKTSKREMER ♥

Jeg må ærlig innrømme at jeg har prøvd en god, god del ansiktskremer og alle er i forskjellige prisklasser fra 100.- kr til 1000,- kr men min favoritt har bestandig vært Cosmica FACE extra Moist ansiktskrem som er for litt tørr hud, jeg digger den selv om jeg ikke er plaget med tørr hud!♥  Den inneholder ikke parfyme! Den inneholder oljer og E-vitamin som er til for å beskytte og reparerere huden. Den har en konsistens som en gele og trekker seg lett inn i huden. Kremen passer like bra på dagen som på nattestid og er perfekt å bruke under sminken.

Jeg pleide å kjøpe min krem på Apotek 1! Tror jeg betalte rundt 120 kr for den så den er ikke så dyr!


HVA ER DERES FAVORITT ANSIKTSKREM?

#blogg #hverdag #ukedag #mandag #kremer #hudpleie #hudpleieprodukter #produkt #produkter #Vichy #VichyNorge #Dermica #Aco #GC #GranCanaria #Syden #sydenliv #sydenlivet #Elisebr #ansiktskrem #bilder #ansiktsprodukter #blog #skincare #skincareproducts #product #products #cream #monday #skin #facecream #picture #photo #crema #cremadepiel #cremadecara #producto #foto #cuidadodelapiel #lunes

JEG BLE MOBBET PÅ TONSTAD SKOLE—> MIN HISTORIE

Hvis det er noe i verden jeg har NULLTOLERANSE for så er det mobbing!

Det kan ødelegge ethvert menneske, ikke bare når mobbingen står på men også i ettertid!

Mange sliter med å føle seg verdifull i ettertid og det går mye ut over selvbildet, særlig hvis mobbingen gikk ut på å bli kalt stygge ting.

Jeg ble selv mobbet i tre år ( fra jeg var 12 år til 15år av noen av mine klassekamerater), både fysisk og psykisk, i ettertid jobbet jeg mye med meg selv for å føle at jeg er verdifull og pen siden mobberne sa at jeg var så stygg og ikke verdifull.

Mobbingen pågikk i hele tre år, fra jeg var 12-15 år og det er de årene man former seg selv og finner ut hvem man er i verden!

Husker spesielt en gang jeg var på konfirmasjonsundervisning med de jeg skulle konfirmere meg med og det var mye snø den dagen (bodde på Tonstad i Trondheim)

Husker en gang når jeg hadde dramatime og læreren var borte og jeg skulle finne meg en kostyme på kostymerommet og da kom 2 som jeg gikk i klasse med inn på rommet å låste meg og dem inne på rommet og ene gutten holdte meg nede og andre gutten trakk ned buksen og bokseren og prøvde å sette seg på ansiktet mitt!

Jeg gikk med moberne hjem fra konfirmasjonsundervisningen og da kastet de mange harde snøballer på meg, ikke bare en i gangen men kanskje opp til fire på en gang og flere dyttet hodet mitt under snøen og holdt hode mitt under snøen lenge, jeg fikk jo helt panikk fordi jeg ikke fikk til å puste og var redd for å dø!

Når jeg endelig greide å få luft så prøvde jeg å komme meg fortest mulig hjem i mitt trygge hjem hos mamma og pappa! De spurte meg hva som hadde skjedd og så “sterk” som jeg skulle være så sa jeg bare at jeg og klassekameratene mine hadde hatt snøballkrig!

Jeg ble mobbet for mine ører som stikker litt ut så mobberne sa at jeg skulle tape ørene mine fast til hode hver dag slik at de ikke stikker ut!

En annen gang så sa ei jente som jeg gikk i klasse med at jeg var rasist fordi jeg ikke kunne ha henne på besøk den dagen vi skulle ha familiemiddag!

Og om kvelden da jeg hadde bursdag inviterte jeg “noen som jeg trodde var vennene mine” men alt de prøvde å gjøre var å rasere rommet mitt! Mamma lette hele 3 dager etter skolebøkene, skoene og klærne mine! Fant tilslutt alt under madrassen på senga mi!

Jeg ville ikke fortelle noe til pappa og mamma at jeg ble mobbet fordi jeg følte at dette skulle jeg “KLARE” selv.

En dag så fikk jeg nok av all mobbingen så jeg kom hjem til mamma og var helt nedbrutt (husker ikke helt hva som fikk begeret til å renne over) og fortalte mamma alt som jeg var blitt utsatt for og mamma sa hun hadde hatt sine mistanker, hun hadde prøvd å spurt meg i over ett år men jeg sa at alt var bare bra og at jeg stortrivdes på skolen.

Når jeg hadde fortalt alt til mamma og pappa så krevde de et møte med rektoren og lærerne mine på skolen, husker jeg, mamma og pappa var veldig oppgitt etter møte

fordi det eneste rektoren sa var at hun trodde ikke jeg ble mobbet og at denne skolen er mobbefri! Pappa og mamma vurderte å gå til lokalavisen (Adressa) å fortelle min historie om hvordan denne skolen taklet at en av elevene ble mobbet!

Jeg mener at lærerne og rektoren er de man skal kunne snakke med om man føler at man ikke har det greit på skolen men makan til reaksjon på rektoren da hun sa at PÅ MIN SKOLE ER DET INGEN MOBBING, MOBBE-FRI-SKOLE! Det sier rektoren som nesten bare sitter I møter og på kontoret.

Når de (mamma og pappa) fant ut at de ikke kom nå lengre med rektoren, begynte de å se etter en annen by som vi kunne flytte til så jeg kunne få det bedre!

Da falt valget på Ålesund (Sula) har aldri angret på at vi flyttet dit! Fikk meg venner ganske fort og følte meg med en gang inkludert av medelevene, lærerne og rektoren.

Jeg jobbet mye med meg selv etter mobbingen og når jeg ser tilbake så er det JEG som virkelig har gjort noe ut av livet mitt!!! ikke bare har jeg en utdanning som jeg er kjempe stolt over! men jeg har også kapret drømmejobben på Gran Canaria! Det var 86 søkere og jeg var en av de 8 som fikk jobben! Jeg har mange gode venner både i Norge og på Gran Canaria! Jeg får stadig koplement av folk både kjente/ukjente at jeg smiler og er blid hele tiden og alltid ser det positive i ting! Jeg vet det er lett når mobbingen pågår å bare sette på et falsk smil og bare late som alt er perfekt men i ettertid får du det bedre av å snakke ut om det! Er det noe livet har vist/lært meg så er det: MAN BLIR BARE STERKERE AV MOTGANG!

Jeg vil anbefale deg som blir mobbet om å fortelle det til noen du stoler på (venner, familie, kjæreste, slekt) Jeg kan love deg at det er mye bedre å få snakket ut enn å holde på det selv ♡

Vil gjerne takke alle som har vært dær for meg!

#blogg #hverdag #mobbing #minmobbehistorie #Tv2 #sol.no #DB #dagbladet #mandag #ukedag #hverdag #blog #bullying #monday #everyday #Tonstad #Trondheim #Adressa #ukedag #helg #søndag #bilde #livet #mittliv #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #blog #life #mylife #photo #picture #sunday #dia #domingo #foto #lavida #vida #mivida

DAGENS MIDDAG —> ELISE`S HJEMMELAGDE BACALO ♥

Denne oppskriften har mamma lært meg og jeg er stolt over å ha lært denne fra henne♥

Den består blant annet av: fisk, grønnsaker og oliven.

Kommer med oppskrift i løpet av morgendagen♥

#blogg #hverdag #helg #søndag #fisk #grønnsaker #sunn #hjemmelaget #mat #poteter #paprika #løk #hvitløk #tomater #nydelig #ukedag #bilde #syden #sydenliv #sydenlivet #oliven #Elisebr #bilder #middag #kveldsmat #frokost #blog #food #dinner #breakfast #lunch #eveningfood #evening #sunday #fish #everyday #photos #pictures #vegetables #onion #potato #olives #garlic #yummy #tasty #homemade #comida #cena #desayuno #almuerzo #verduras #pimienta #papas #acetunas #foto #GranCanaria #GC #cebolla #ajo

DO IT YOURSELF ♥

En kveld i Norge så prøvde jeg å lage noe som jeg aldri har laget før.

Kjøpte meg et tomt syltetøyglass på Europris og eg fant ut at jeg har så mye pyntegjenstander liggende hjemme som jeg ikke bruker så jeg bestemte meg for å lage et pynteglass.

DETTE TRENGER DU:

 

SLIK LAGDE JEG DET:

  • Fant fram et tomt syltetøyglass og rengjorde det slik at jeg kunne fylle det med pynten
  • Fant fram de små rosa pynte-steinene og fylte de ned på bunnen av glasset
  • Fant fram det rosa pyntepapiret (det ligger i en rund boks når du kjøper det) strødde det nedi glasset
  • Fant fram de store rosa steinene som jeg la oppe på toppen (er viktig at man glatter ut på toppen slik at pynten ikke ligger ujevnt)
  • Fant fram en hjerte stein som jeg la på skrått oppe på toppen

HVA SYNES DERE OM DET?

#blogg #hverdag #ukedag #helg #glass #glitter #Steiner #rosa #sløyfe #stein #pynt #pyntegjenstader #søndag #bilde #livet #mittliv #hjemmelaget #lagetforhånd #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #blog #life #mylife #photo #jar #stones #rosa #decorations #picture #sunday #dia #domingo #foto #lavida #vida #mivida#diy #helg #weekend #lageselv #pynt #pyntegjenstander #arreos #piedras #tarro

SHOPPING PART 2 (MAKEUP) IN NORWAY ♥

Dette innlegget skrev jeg for 1 1/2 år siden og jeg er fortsatt fast bruker av Babylips Electro og har den alltid i vesken min uansett hvor jeg skal! Er det slik at jeg trenger å freshe opp leppene eller bare føler meg litt tørr så er det bare å ta på Babylips Electro så er problemet løst å bare å bare å gå løs på hva som venter meg!♥

 


 

Denne herligheten sitter som ett skudd på leppene. Ikke gir den for sterk farge og fargen varer i opptil åtte timer♥

Anbefaler dere å prøve den, enten i samme farge som meg eller i en annen farge!

Fuktigheten varer også i opptil åtte timer.

Baby lips, kjøpt på Cubus for 49.90 kr (hvis ikke jeg husker feil?)

Kjøpt på Cubus, husker ikke hva jeg betalte for den

Kjøpt på Cubus, husker ikke hva jeg betalte for den


Våtservietter som lukter vanilje

Disse er kjempe smart å ha i vesken når man er ute å farter! Man vet aldri om man blir skitten og ikke kan vaske seg på hendene enten man spiser is, mat eller søler på seg! Jeg hadde de bestandig i min veske når jeg bodde i Norge!♥

#blogg #hverdag #ukedag #søndag #livet #mittliv #godmorgen #morgen #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #sminke #skjønnhet #produkter #produkt #lebestift #leppestift #BabylipsElectro #rosa #glitter #bilder #tips #anbefaling #shopping #våttservietter #vanilje #vaniljelukt #blog #goodmorning #life #mylife #photo #picture #sunday #lipgloss #makeup #product #products #lipstick #lipsticks #pink #glossing #sparkel #wipes #pink #photo #picture #advice #dia #buenasdia #domingo #foto #lavida #vida #mivida #lapizparaboca #rosa #foto #serviettas

OSTESMØRBRØD OG AKUTTEN ♥

Jeg sitter fortsatt i pysjen og surfer på pceen 🙂 Har nå laget meg ostesmørbrød og skal nå rigge meg til i sofan å se akutten som ruller på tvskjermen nå. Jeg sov som en baby i natt, var helt gåen når klokken nærmet 21.00 og da var det bare å finne senga på denne jenta!


 

#blogg #hverdag #ukedag #helg #søndag #mat #ostesmørbrød #ost #ketshup #salami #brød #bilde #livet #mittliv #godmorgen #morgen #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #blog #goodmorning #life #mylife #photo #picture #sunday #bread #cheese #dia #buenasdia #domingo #pan #salsadetomate #queso #foto #lavida #vida #mivida