SJØMAT ♡

Hvis det er noe jeg aldri blir lei av å spise så er det sjømat! Er så glad i reker og blåskjell! Reker har jeg likt i mange år men blåskjell begynte jeg først å like for ett år siden! Mamma hadde spurt meg i tre år om jeg ville prøve og jeg nektet hver gang. Tilslutt når hun ikke hadde spurt meg på en stund og spurte igjen så prøvde jeg ett skjell og makan til godt det var! Selfølgelig er ikke alle blåskjellene og rekene like gode på alle stedene man kjøper dem men jeg har funnet mine favorittresturanter som har perfekte reker og blåskjell!

LIKER DERE SJØMAT OG HVA ER FAVORITTEN?

#blogg #mat #sjømat #reker #blåskjell #favoritt #favorittmat #blog #seafood #schrimp #Elisebr

DAGENS FROKOST ♡

Dagens frokost (søndagen) ble en salat med en sterk og en mild pølse, rødløk, burgosost og oliven. Dette bør dere teste ut en gang til frokost, lunsj eller som tilbehør til annen mat! For makan til god salat!

#blogg #hverdag #mat #frokost #salat #pølse #nydelig #food #breakfast #blog #monday #mandag #Elisebr

GÅRSDAGENS HJEMMELAGDE MIDDAG ♥

Mamma hadde overasket meg når jeg kom hjem fra jobb med en nydelig hjemmelaget middag!, hun lager hver dag hjemmelaget middager her hjemme.

Denne gangen var det:

– Auberginer med tomat, hvitløk og geitost

– Søt paprika med hvitløk

– Spaghetti med purreløk, hvitløk, gulerot, safran, tunfisk og fritterte tomater

1

2

3

ØNSKER DERE EN FIN DAG

 

#blogg #hverdag #onsdag #mat #middag #nydelig #food #dinner #tasty #Elisebr #blog

I DAG HAR JEG BURSDAG!

Hei alle sammen 🙂
I dag har jeg bursdag og er hele 24 år! Jeg, mamma og Ramon koste oss å spiste den nydelige bursdagskaka mi i går 🙂 Er så rart hvor fort årene går! Blir bare å venne seg til å si at jeg er 24 år og ikke 23. I dag koser jeg meg med mamma og Ramon og spiser kake og nyter bursdagen min 🙂

Den nydelige bursdagskaken er det Ramon som har bestemt hvordan skal se ut og bestilt den på bakeri 🙂

 

#blogg #hverdag #lørdag #helg #bursdag #burdagsbarn #weekend #blog #birthday #birthdaygirl #Elisebr

PAKKE, PAKKE, PAKKE —> SKAL UT Å REISE TIL FUERTEVENTURA ♥

Hei 🙂 Beklager for ingen blogging så langt i dag! Jeg har brukt dagen på å pakke til jeg, mamma og Ramon skal reise på ferie til Fuertaventura, vi blir der i       3 hele dager! Jeg har aldri vært der før, vi kommer oss dit med båt, båtturen tar rundt 3 timer så da har jeg god tid til å høre på musikk, ta bilder, spise og slappe av! Kanskje jeg får lurt inn et lite blogginnlegg også på den tiden! Er ikke sikker på om det er internett der vi skal sove men skal prøve å blogge litt med mobilnettet.


Her er et bilde fra båten til Tenerife 🙂

ØNSKER DERE EN FIN KVELD 🙂

#hverdag #blogg #reise #Fuertaventura #familie #familietur #trip #blog #family #holiday #familytrip #Elisebr