MAMMA`N MIN SOM KJEMPER MOT KREFT♥

Jeg er så heldig å bo på Gran Canaria med verdens beste mamma som alltid er her for meg! Ting ble ikke helt som planlagt når vi flyttet hit da det viste seg at den kulen mamma hadde på skulderen var alvorlig kreft så mamma har kjempet nå i hele 11 måneder! Jeg synes hun er tapper og veldig sterk, hun reiste tross alt over 4 timer (5 dager) i uken for å ta strålebehandling og har før det blitt operert hele 2 ganger i Las Palmas!

Grunnen til at jeg er veldig stolt over mamma`n min er fordi hun bestandig gjør sitt beste å står på for at jeg skal ha det bra samtidig som hun kjemper som en helt for å bekjempe kreften! Nå gjenstår det å vente på det store spørsmålet om de har greid å fått fjernet all kreften eller om hun må over på cellegift. Strålebehandlingen som hun har fågtt nå er litt mildere og hun mister ikke håret men må hun over på cellegift så mister hun håret men jeg synes mamma er verdens vakreste kvinne uansett med eller uten hår!

Håper mamma slipper å kjempe mer mot kreften og at hun kan bli friskmeldt, vi hadde så mange planer når vi kom til Gran Canaria, vi skulle gå mange turer på stranden i helgene å sole oss, gå sanddynene, gå trimturer og bare kose oss. Selfølgelig så koser vi oss men det er bare så trist at mamma ikke kan være i solen og at hun blir så svimmel og dårlig form av strålebehandlingen. Er ikke viktigst med alle planene våre men at hun kan få mer energi og nyte livet uten å ha kreften hengene over seg!

Hvis det er en person i verden som jeg virkelig ser opp til så er det mamma`n min! Makan til sterk og omsorgsfull mamma! Hun er der 24/7 for meg og står alltid på pletten hvis det er noe jeg trenger eller har behov for å snakke om!

Jeg er veldig glad for at jeg nesten hadde fri 1 måned før jeg begynte å jobbe når vi kom ned på Gran Canaria så vi fikk dratt på stranden, solet oss, trimmet, dratt på restaurant og shoppet!


KJÆRE MAMSEN MIN SOM JEG BRUKER Å KALLE DEG, ER KJEMPE GLAD I DEG OG HÅPER VI SNART VINNER KAMPEN MOT KREFTEN SOM TAR SÅ MANGE FAMILIER! DU MÅ VITE AT JEG ER KJEMPE STOLT OVER DEG OG AT JEG FÅR VÆRE DIN DATTER!♥

#blogg #hverdag #personlig #livet #innlegg #personliginnlegg #kreft #cancer #blog #life #elisebr #mamma #verdensbestemamma

GOD MORGEN KJÆRE LESERE (DAGENS FROKOST)

God morgen kjære lesere ♥ Er så deilig at det fortsatt er helg! Jeg har tenkt å benytte denne dagen på å skrive mange gode blogginnlegg samt slappe av med mye webtv. Siden jeg bor på Gran Canaria så og kjenner mange av stedene og folkene her så har jeg tenkt å se Charterfeber Gran Canaria å se om jeg kjenner igjen noen av de lokale menneskene og stedene! Er så deilig med god tid på morgenen så i dag ble det fylt avocado til frokost som jeg i dette øyeblikket nyter! Avocadoen er fylt med tunfisk, creme fresh og tomat.

KAN LEGGE UT OPPSKRIFTEN HVIS DERE ØNSKER?

 

#blogg #hverdag #søndag #mat #frokost #sunn #avocado #breakfast #food #healthy #weekend #sunday #Elisebr

TIPS TIL EN MINIFERIE —> ♥

Jeg tenkte å gi noen råd til en fin miniferie som ikke krever mange dager eller koster flesk! Uansett om problemet er at man ikke har mange dager fri eller økonomien ikke strekker til så passer dette forslaget for alle!

For 1 år siden bestemte jeg og vennegjengen oss for å reise på en liten ferie sammen men vi kunne bare bruke 2 dager for alle hadde en veldig travel timeplan med jobbturnuser og andre ting så vi endte opp med å se på hoteller i området rundt der vi bodde, vi endte opp med å dra til Nordfjordeid. Det tar ca. 3 timer med bil fra Ålesund og da fikk vi også presset inn en ” liten roadtrip” med jentesnakk, musikk på full styrke og latter gange 1000! Vi bestilte et familierom der vi hadde ei gigantisk dobbelseng pluss ekstra seng, bad, samt stue. På det hotellet var det et spa som bare kostet 250 kr for å nyte en hel dag! og da snakker vi om oppvarmet basseng innendørs, flere steamdusjer, badstue og utendørs Jacuzzi! På kvelden dro vi på biltur til Førde sentrum og stoppet å spiste god mat på en Kinarestaurant.

 

#blogg #hverdag #tips #anbefaling #anbefalinger #venner #reise #hotell #Elisebr #hotel #trip #friends #blog

GOD DAG ♥

Hei og god dag alle sammen♥ Håper dere har hatt en fin dag så langt 🙂 Jeg våknet av meg selv klokken 09.00 i dag og tok fatt på dagen. Startet med å lage meg en baguett med laks deretter begynte jeg å rydde i klesskapet! Blir like overasket hver gang over hvor mye klær jeg har! Nå bare slapper jeg av, hører på musikk og blogger 🙂ØNSKER DERE ER SUPER DAG 🙂

PLANER FOR DAGEN?

#blogg #hverdag #elisebr #søndag #helg #goddag #weekend #sunday #blog

BESØK AV GODE VENNER FRA NORGE ♥

Forrige lørdag møtte jeg og mamma, Janne og kjæresten (Jan Erik) på Yumbo kjøpesenter. Vi satte oss ned på en cafe/bar å tok noen drinker, pratet og latteren gikk i ett og timene bare fløy av sted. Etter rundt 3 timer så bestemte vi oss for å flytte på foten å dra hjem til meg og mamma å vise de hvordan vi har det der vi bor, planen var egentlig å dra tilbake på Yumbo men endte opp med at vi ble hjem til oss å hørte på musikk, drakk god drikke, de hilste på kjæresten til mamma og bare koste oss. Var en kjempe koselig kveld som jeg gjerne vil gjenta. Vi spilte norsk musikk for kjæresten til mamma! Han elsker norsk musikk selv om han ikke kan norsk, jeg og mamma har begynt å lære han norsk! Har også begynt å lære kjæresten til Janne spansk! Har allerede begynt å telle ned til neste gang de kommer på besøk! Er så trist at en uke kan gå så fort men vi hadde det ihvertfall veldig gøy og koselig!

KJEMPE KOSELIG KVELD ♥

#blogg #hverdag #venner #bestevenna #sommer #godevænna #GC #GranCanaria #PlayadelIngles #bilder #helg #lørdag #cafe #bar #friends #blog #Elisebr #weekend #saturday #photo #pictures

NYDELIG NATUR ♥

Når jeg og mamma flyttet hit så dro vi på en utforsketur i byen og da så vi dette nydelige blomstertreet og treet som er klipt så morsomt, Elsker å gå turer å bare se hva som befinner seg rundt neste sving, plutselig finner man den perfekte locationen til et nytt bilde eller noe spennende å ta bilde av. Har blitt noen bilturer opp i fjellene de siste 10 månedene, har en del bilder fra turer der og har sett mange nydelige landsbyer men har enda ikke sett halvparten av stedene som finnes opp i fjellene!

HVA SYNS DERE OM TRÆRNE?
 

#blogg #hverdag #helg #bilder #trær #natur #Elisebr #photo #pictures #blog #weekend