MAMMAS HJEMMELAGDE FISKE/SKALLDYRSSUPPE ♥

Mamma overasket meg når jeg kom hjem fra jobb i går med at hun har laget min favorittsuppe som består av sjømat, fisk og ris. Denne suppen er så god at jeg ofte spiser en porsjon mer enn jeg burde! Mamma lager alltid en stor kasserolle med suppen så jeg pleier alltid å ta en skje å fiske ut en del av blåskjellene og rekene for det er de jeg vil ha mest av!

ER DERE GLAD I SJØMAT?

 

#blogg #hverdag #mat #middag #sjømat #fisk #sunn #hjemmelaget #mammashjemmelagdefiskesuppe #Elisebr #food #dinner #seafood #homemade

EFFEKTIV DAG —> BÅDE JOBBET OG RYDDET HJEMME

I dag våknet jeg av meg selv klokken 08.25, da var det bare å stå opp å lage meg frokost, ble baguett med laks og et stort glass med appelsinjuice! Prøvde fortvilt å få på internetten på dataen men den nektet å fungere så da gikk jobbingen min i grus for en stund. Jeg er avhengig av internett når jeg skal jobbe hjemmenfra. jeg ble så lei av å prøve å få internetten til å fungere så jeg fant heller frem mine rydde og vaskeegenskaper å skrudde favorittmusikken min på full guffe å bare satte igang. Mamma var så overasket når hun kom hjem å så hvor ryddig og fint det hadde blitt imens hun var borte! Så når endelig internetten ville fungere så jobbet jeg 2 timer før jeg tok søndagsfri! Føler jeg har vært ganske effektiv og flink i dag!

 

#blogg #hverdag #helg #søndag #rydde #mat #laks #frokost #blog #sunday #food #Elisebr

UNDERVANNSBÅT

video:20160529120855

 

Jeg, mamma og Ramon var i Puerto de Mogan å tok en undervannsbåt for noen uker siden. Skal lage et innlegg fra båtturen men hadde bare lyst til å vise dere en video derfra først

#blogg #hverdag #helg #undervannsbåt #båt #PuertodeMogan #GC #GranCanaria #syden #Sydenliv #life #boat #blog #Elisebr

CALIMA PÅ GRAN CANARIA —> OPP I MOT 40 GRADER!

I går var det Calima på Gran Canaria, gradestokken har vist opp i mot 40 grader! Snakk om en svettedag! På jobb så søkte vi alle skyggen i pausene og når det ble or varmt så gikk vi inn på arbeidsplassen der air condicion sto på full guffe, Er viktig på sånne dager å fylle på med rikelig væske og spise mat/snacks som inneholder salt og passe på å ikke bli dehydrert. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å slå på viften å stille meg fremfor den. Denne calimaen skal ihvertfall vare over helgen så vi kommer ihvertfall ikke til å fryse!


HAR DERE OPPLEVD CALIMA ELLER OPP I MOT 40 GRADER?
 

#blogg #hverdag #varmt #fredag #helg #Calima #vær #GranCanaria #PlayadelIngles #sol #40grader #weather #sun #sunny #blog #everyday #friday #weekend #Elisebr

♥ HJEMMELAGET PIZZA ♥

Hei alle sammen 🙂

Jeg har jobbet hjemmenifra i dag og mamma har laget nydelig hjemmelaget pizza. Er nesten ingenting som slår mammas hjemmelagde pizza! Hun lagde en ny versjon av pizzaen i dag der hun byttet ut vanlig ost med en posesamling med fire typer ost samlet sammen. Pizza er kjempe godt og veldig mettende! Nå venter mamma på meg for vi skal se webtv og nyte den gode pizzaen!

ER DERE GLAD I PIZZA?

 

#blogg #hverdag #pizza #mat #middag #blog #dinner #food #Elisebr

SENKVELD MED GRILLING♡

Hei alle sammen 🙂 Jeg, mamma og Ramon har akkurat satt fyr på grillen og skal til å legge på kotelettene. Gleder meg til enda ett grillmåltid!

Ønsker dere en fin kveld 🙂

#blogg #hverdag #grilling #sommer #mat #GC #GranCanaria #PlayadelIngles #familie #livet #life #blog #food #Elisebr #comida #barbequa #family

WhatsApp —> EN APP ALLE BURDE HA!

En app for mobilen der man kan ringe og sende meldinger GRATIS men da må man selvfølgelig ha på internett! Den er gull verdt for meg som bor på Gran Canaria! Jeg vil jo som alle andre ha kontakt med familie og venner selv om jeg er over 6 timer unna de med fly! Med denne appen trenger jeg ikke bekymre meg for skyhøye mobilregninger og kan bruke de pengene på noe annet som jeg vil ha eller spare de! Jeg viste ikke hva denne Appen var før en Canarisk venn av meg spurte om jeg hadde WhatsApp og jeg hadde jo ikke peiling på hva det var så han lastet den den for meg å viste meg hvordan den fungerer. Slik kan jeg holde kontakt med vennene mine uansett hvor i verden de befinner seg!

HVA KAN MAN GJØRE PÅ WhatsApp?

​​- Skrive meldinger

– Ringe til andre

– Sende bilder på null komma niks!

– Se når dine kontakter er aktiv

– Se klokkeslettet når kontaktene dine har sett meldingen

– Se når kontaktene skriver til deg

– Velge profilbilde og status

 

DET BESTE AV ALT ER AT APPEN ER GRATIS Å LASTE NED!

#blogg #tips #WhatsApp #App #ringe #meldinger #Elisebr #gratis #call #free #tip

GRAULERER MED 3 ÅRS DAGEN BLOGGEN MIN! ♥

I dag har jeg hatt denne bloggen i hele 3 år! Så fort årene har flydd forbi og hvor mange minner jeg har delt på bloggen min! 

Det siste året har jeg bodd i ett annet land der jeg lever drømmelivet så det er bare å fortsette å følge bloggen min hvis dere vil se fortsettelsen!

SÅ GRATULERER MED DAGEN KJÆRE BLOGGEN!

 

 

#Hverdag #blogg #bursdag #mimblogg #Elisebr #fblog #photos #pictures #birthday #weekend #myblog #blogbirthday