VELDIG SOLBRENT SA DU???🌞

VELDIG SOLBRENT SA DU???🌞

Ja, dette skjedde meg i juli når jeg ikke hadde smurt meg med solkrem på morgenen for solen var ikke så sterk men det skulle jeg få svi for senere!

Plutselig rundt klokken 13.00 tikket det inn en melding på mobilen min om jeg ville bli med i parken en tur og det var snakk om å møtes om 30 minutter og dumme meg tenkte ikke noe på å smøre meg og at jeg kunne bli brent! Så når jeg kom hjem så var jeg ganske så rød på føttene!

Derfor har jeg lært en smart ting og det er at uansett om det ikke er sol ute tidlig på morgenen (holder til på Gran Canaria) så er det bare å smøre inn hele kroppen med solkrem likevell for plutselig kommer solen for fult og da er det godt å være beskyttet!

#solbrent #sol #sun #quemadaporelsol #sunburned #brent #burned #quemado #solfaktor #sunfactor #factor #solarfactor #factorsolar #personlig #personal #blogg #blog #solkrem #protectorsolar #sunscreen #photo #picture #bilde #foto #blogg #hverdag #ukedag #mittliv #livet #liv #livetmitt #blog #GC #GranCanaria #camera #Elisebr #syden #sydenliv #sydenlivet #bilde #godkveld #kveld #mivida #lavida #vida #elvida #mylife #life #buenasdias #dia #foto #godkveld #kveld #buenastarde #tarde #goodafternoon #afternoon #sol #sun #miercoles #wednesday #onsdag
1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg