MIN JULAFTEN 2017 ♥

MIN JULAFTEN 2017♥

Denne julaften var annerledes enn det jeg har feiret før men den var kjempe koselig!

Jeg, mamma og Ramon ble invitert på julefest/middag hos broren til Ramon (Moise) der nesten alle av de 8 søskenene var der!

Det ble servert helt nydelig mat som Moise og kona sto for!

Med en gang vi kom ditt fikk vi servert den drikken vi ville drikke ( jeg tok meg en øl som ble til flere i løpet av kvelden)

Vi alle satt i mange timer å spiste middag og pratet!

Ramon

Selfie

 

Når klokken begynte å nærme seg 22.00 kom julenissen på besøk i garasjen der festen var! Ene søsteren til Ramon har en liten sønn på 2 år.

Julenissen gav 1 gave hver til alle gjestene samt til hunden til Moise, Esther og Alba, han ble så glad og lekte seg med lille sønnen til søsteren til Ramon.

Rundt klokken 22.30 ble det bingospilling der jeg, ene broren til Ramon, søsteren til Ramon, datteren hennes og datteren til en av de andre søstrene! Det ble også litt kortspilling og det var kjempe gøy selv om det gikk litt fort i svingene for det var et kortspill som var slik at man skulle gjøre eller si noe spesielt hvis man fikk ett spesielt kort! Kortspillingen foregikk på spansk men det hadde ingenting å si!

Jeg smakte for første gang den kvelden blank vodka blandet med ferskpresset appelsinjuice og det var kjempe godt! Det smakte som et vanlig glass appelsinjuice og ikke som vodka og redbull eller vodka og cola som er ganske så sterkt og etterhvert vanskelig å få ned i halsen!

Jeg avsluttet kvelden klokken 02.00 og da var jeg klar for senga!

Det var en kjempe koselig kveld med mye latter og glede!

#desember #diciembre #december #navidad #jul #christmas #julaften #Nochedenavidad #Christmasevening #photos #pictures #bilder #familie #familia #family #foto #blogg #hverdag #ukedag #søndag #sunday #domingo #mittliv #goodevening #evening #livet #liv #livetmitt #blog #GC #GranCanaria #camera #Elisebr #syden #sydenliv #sydenlivet #bilde #mivida #lavida#vida #vida #mylife #life #buenasnoche #noche #foto #godkveld #kveld
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg