SHOPPING PÅ ATLANTICO KJØPESENTER ♥

SHOPPING PÅ ATLANTICO KJØPESENTER♥

Jeg startet dagen klokken 08.00 og rundt klokken 11.00 dro jeg bort til Mari, Mary og Ragnhild på hotellet der jeg ventet på at de gjorde seg klar til å dra å shoppe! Vi skulle dra på et kjempe stort kjøpesenter som ligger bare et steinkast unna hotellet! Det ble litt shopping der på alle så det var no kjempe koselig!

Jeg endte opp med en helt nydelig hverdagskjole som jeg allerede har brukt 2 ganger etter jeg kjøpte den på tirsdagen! Jeg kjøpte meg også noen øreringer for jeg har greid å rotet bort mine favoritt øreringer!

Plutselig etter all shoppingen så ble vi sulten og orket ikke å vente lenge på mat så da ble dagens lunch en pølse i brød med ketchup, sennep og sprø løk! Den var kjempe god!

Jeg ble på senteret fra klokken 12.00 til 18.00 og da var jeg ganske så gåen! Fikk vite av Mari at de ble der til klokken 20.30!

Når jeg kom hjem så tok jeg, Ramon og 2 av brødrene til Ramon oss en øl (Ramon tok alkoholfri øl på grunn av diabetesen) og så på et spennende dyreprogram! Det var kjempe koselig!

Jeg startet like godt dagen med en selfie på hotellterassen!

Dagens antrekk: rosa topp og dongrishorts

En sniktitt på kjolen jeg handlet på shoppingrunden

#lørdag #saturday #sábado #shopping #tiendas #tienda #CentroComercialAtlantico #Vecindario #photo #picture #bilde #foto #blogg #hverdag #ukedag #goddag #dag #mittliv #godmorgen #morgen #goodmorning #morning #livet #liv #livetmitt #blog #GC #GranCanaria #camera #Elisebr #syden #sydenliv #sydenlivet #bilde #goodday #day #mivida #lavida #vida #elvida #mylife #life #buenasdias #dia #foto #weekend #helg #findesemana #selfi #selfie #rosa #pink #fashion #mote #klær #style #styles #clothes #sminke #makeup #maquillaje #delineadordeojos #rimel #sombradeojos #eyeshadow #eyeliner #lipgloss #øyenskygge #mascara #maskara

Siste innlegg