HVA ER LIVET UTEN KJÆRLIGHET?

HVA ER LIVET UTEN KJÆRLIGHET?

Nå snakker jeg ikke bare om kjærlighet som kjærester men generelt i livet!

Det finnes mange typer kjærlighet! Man kan for eksempel vise kjærlighet ved å vise at man bryr seg om noen, passer på at andre rundt seg har det bra. En annen måte er ved å gi hverandre en god og varm klem eller et smil. Man vet aldri hva ukjente folk man møter på gaten tenker og hvordan de har det så et smil kan endre hele dagen/livet for noen! HUSK DET BESTANDIG!

Jeg kjente mye på det med at humøret gikk mye opp å ned i den perioden mamma var på sykehuset å jeg ikke kunne se henne på mange dager for jeg måtte jobbe (jobbet med provisjon) men jeg fikk all støtten jeg trengte av kollegaene mine, venner samt Ramon og mamma i telefonen! I løpet av denne perioden som mamma har kreft så har det/er det en del vanskelige dager på jobb med mange tårer, vi hører ofte på musikk når vi jobber å når mamma skulle på sykehuset i forhold til kreften å hvilken behandling hun måtte ha og det kom triste sanger så kom tårene raskt så da var det å gå ut å få litt luft å snakke med kollegaene mine som oppmuntret meg og lot meg ta den tiden jeg trenger!

Det er sånn som hvis jeg en dag er lei meg eller i dårlig humør å mamma møter meg med et smil eller en god klem så blir jeg straks i mye bedre humør!Hvis man sliter eller har noen bekymringer i livet så kan venner være et GODT alternativ å snakke med hvis ikke man vil snakke med familie! Venner er til for å støtte hverandre på best mulig måte og samt ha det koselig og gøy med! Med venner og familie skaper man minner som man har hele livet!

#blogg #personlig #liv #livet #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #mittliv #liv #livet #life #mylife #kreft #familie #venner #jobb #Elisebr #life #blog #personal #cancer #vida #lavida #mivida #elvida #personales #amigos #amigas #mejoramigas #mejoramigos #friends #bestfriends #bestevenner #onsdag #miércoles #wednesday #cancer #personales
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg