PURE COCONUT SMOOTHING HAIR SERUM = HAIRSAVER ♥

PURE COCONUT SMOOTHING HAIR SERUM ♥

Denne har jeg vært fast bruker av i hele 3 år og kommer ihvertfall ikke til å slutte med den med det første! Jeg er så fornøyd med den! Første gang jeg prøvde denne var i 2013 og jeg bruker den fortsatt i 2017! Hvis det er noe jeg er vandt til med langt hår så er det å få floker når jeg bruker hettegensere og det er veldig Travelt! Når jeg bruker dette hårseriumet fra Fund Grube så slipper jeg dette problemet! Jeg er fast handler av dette produktet å har ikke telling over hvor mange tuber jeg har kjøpt det siste året! Vil virkelig anbefale dere om dere er som meg å har langt hår som floker seg fort så gjør dere selv en tjeneste å prøv ut dette produktet om dere skal på ferie til Gran Canaria eller Spania å dra innom Fund Grube å kjøpe med dere ihvertfall 2 tuber å bruker det jevt og trutt så vil dere se resultater!

Dere kommer ikke til å angre!

HVORDAN BRUKE HÅRSERIUMET?

♥ Når håret er ferdigvasket å du er på vei til å gå ut av dusjen så tar du litt hårserium på langfingeren å blander det sammen i fingrene dine så seriumet blir varmt så fordeler du det i håret, spesielt i tuppene!

♥ Så er det bare å tørke håret som vanlig!

HÅRSERIUMET HETER: PURE COCONUT SMOOTHING HAIR SERUM

#blogg #skjønnhet #hårprodukter #hårserium #produkt #anbefaling #tips #blogg #Fundgrube #product #hair #haircare #hairserium #GC #GranCanaria #Elisebr #tip #beauty #productosparaelcabello #pelo #Coconut #hairproduct #kokosnøtt #blogg #hverdag #livet #bilder #bilde #helg #torsdag #ukedag #syden #sydenliv #sydenlivet #Elisebr #GC #GranCanaria #thursday #photo #picture #life #mivida #lavida #elvida #vida #jueves #foto #pelo #hair #hår

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg