MORSOM HISTORIE —> EGONS DESSERTFAT ♥

EGONS DESSERTFAT♥

Denne morsomme historien jeg skal fortelle nå skjedde i Trondheim en gang jeg og Mari var på ferie der jeg kommer opprinnelig fra!

Det var en 17.Mai og jeg og Mari bestemte oss for å dra på kirkegården (Moholt) der flere av mine slektninger ligger og når vi var ferdig så fikk vi lyst til å dra i tyholttårnet og da bestemte vi oss for å kjøpe oss en dessert på Egon og bare sitte å prate å se på Trondheim by. Vi leste dessertmenyen å fant en meny som vi var usikker på om et fat var til 2 personer eller til bare 1 person og vi spurte kelneren å han greide å si at man trengte 1 fat pr person og når vi fikk desserten så holdt vi på å dø av latter! Vi fikk 1 fat hver med 2 oreokaker, 2 sjokoladekaker, 1 kule vaniljeis og 1 kule bringebærsorbet! Gjett om vi var ganske så stinne når vi rullet ut derfra! Hehe!

#oreokake #sjokoladekake #sjokolade #oreo #is #sorbet #vaniljeis #bringebærsorbet #venner #venninner #bestevenninner #icecream #helado #vanillacream #heladodevanilla #vanilje #chocolate #tartadechocolate #tartadeoreo #dessert #postre #blogg #hverdag #ukedag #onsdag #syden #sydenliv #sydenlivet #GC #GranCanaria #Elisebr #mittliv #livetmitt #livet #liv #bilde #mat #Egon #blog #food #mylife #life #picture #photo #wednesday #everyday #comida #foto #mivida #lavida #vida #miercoles
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg