MYY GUILTY PLEASURE ♥

Tenkte jeg kunne skrive om noen av mine guilty pleasure, så her kommer de ramsende opp:

 

– KINDERMAXI: Er det noe jeg aldri går lei av å spise så er det kinder maxi og som dere alle vet så har man som regel lyst på det man ikke kan få og det gjelder meg og kinder maxi siden jeg ikke tåler melk!

– PRINGLES MED PAPRIKASMAK: Jeg er svak for pringles, men da må det være med smaken paprika! Når jeg først har tatt ett flak så kan jeg lett spise hele pakken!

– APPELSINJUICE: I Norge kjøpte jeg ofte 1 stor kartong (1,75 liter) og drakk masse men resten av familien er ikke så fan av appelsinjuice så det endte ofte opp med at jeg måtte kaste en halvfull kartong (de er bare holdbare i 5 dager når de er åpnet)


– REKER OG BLÅSKJELL: Hver gang mamma spurte meg om jeg ville prøve blåskjell sa jeg bestandig nei, helt til i sommer når vi var på kinarestaurant. Jeg prøvde ett blåskjell og i ettertid har jeg bestandig spist mye blåskjell (er obligatorisk for meg å forsyne meg det på bufféen)


 

– INNBAKT BANAN: Hver gang jeg er på Kinarestaurant ender jeg alltid med å ta det på fatet hver gang (pleier bestandig å ha buffet)

– DRESSING: Er kjempe glad i dressing men pleier ikke å ta på masse og bruker ikke dressing på alt!

– KAFFE: Fra jeg var 16-19 år likte jeg bare Nescafe med cappucino, cafe latte, vanilla late og chocolate, men jeg begynte å drikke svart kaffe på jobb når jeg var rundt 20 år) I begynnelsen var det bare for å få mer energi og jobbe raskere og en kopp svart kaffe rundt klokken 17.00 for å holde meg våken etter jobb og middagen (spesielt i den tiden jeg jobbet ganske lange dager og 6 dager i uken) Nå har svart kaffe fått en fast rutine for meg hver dag, drikker ihvertfall 1 kaffe på jobb og ofte 1 kaffe hjemme før jobb.

– ISKAFFE: Jeg er veldig glad i iskaffe men kan egentlig ikke drikke det ford da blir jeg dårlig. Hender av og til at jeg kjøper en iskaffe å tar den med meg hjem å drikker den hvis jeg ikke har noen planer om å gå ut den dagen. Blir litt “sjalu” når andre kan drikke iskaffe når som helst og hvor som helst imens jeg må planlegge mye og ta medisiner hvis jeg skal drikke 

1 LITEN ISKAFFE.

– REDBULL: Har blitt veldig glad i redbull fordi den gir meg masse energi!

Likte dere innlegget?

#blogg #hverdag #blikjent #blikjentmedmeg #hverdag #Guiltypleasure #mat #helg #søndag #drikke #sjokolade #GC #GranCanaria #PlayadelIngles #blog #everyday #gettoknowme #sunday #weekend #chocolate #Elisebr
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg