JORDBÆR GELE I VANNMELON

SLIK LAGER DU DET (EN HALV MELON):

  • Finn fram vannmelonen, geleen og en lang kniv
  • Del melonen midt på slik at den blir i to like store biter
  • Bruk kniven og skjære i melonkjøttet (ta kniven og skjær rundt melonen cirka 4-6 cm unna enden på fruktkjøttet
  •  Når du har skjært rund hele melonen så trykker du forsiktig kniven ned i melonen (vær forsiktig å ikke trykke kniven helt ned) og dra forsiktig opp fruktkjøttet som har løsnet slik at du bare har cirka 4cm med fruktkjøtt inni melonen
  • Skru på kokeplaten og mål opp vannet som geleen skal ligge oppi og tøm det oppi en kjele (les bak på pakningen på geleen hvor mye vann du trenger. Når du er ferdig med å måle vannet så setter du kjelen på kokeplaten og heller i geleen.
  • Når du har laget ferdig geleen så tar du den av platen og lar den kjøle seg litt ned (5 minutter cirka)
  • Når geleen er ferdig nedkjølt så tømmer du den ned i melonen og setter den i kjøleskapet i 20 timer.
  • Når det har gått 20 timer så kan du ta den ut å dele den i flere biter (bruk kniv) men da må du være ganske forsiktig slik at den ikke blir ødelagt  

#melon #jordbær #dessert #sommer #oppskrift #healthy #summerfood #summerinspiration
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg