GRAN CANARIA 2015

Nå tenkte jeg å sette meg ned å begynne å skrive om turen til meg og mamma på Gran Canaria. Vi reiste den 30.April og ble der til den 25.Mai.

Ble mye grilling ute i hagen, dro ut på restaurant og barer. Spiste mye god mat i ferien, ble en del Mc Donalds etter vi hadde vært på stranden.

Vi dro en del ettermiddager på stranden for å sole oss, solen var så varm og god på ferien. Vi var så heldig med tiden vi hadde ferien på fordi det kom en “Calima” på 

Gran Canaria akkurat når vi var der. En Calima betyr en varm vind som kommer, denne gangen var gradestokken på det meste opp i 42 grader i skyggen!

Prøvde å ligge å sole meg da, men ble alt for varm så jeg søkte tilflukt under viften. Vi var også en del ganger på Holiday World, det er en aktivitetspark der det er karuseller, pengespill og bowling samt flere resturant/cafeer. Ble litt shopping også men det kommer i ett annet innlegg.

Har forresten funnet meg en ny favoritt pizza men den kommer jeg ikke til å avsløre før jeg lager den selv og legger ut oppskriften 🙂

Ble en skikkelig koselig ferie med mye god mat, mye latter, var mye med mine Spanske venner og hadde det kjempe gøy!

Er det flere som har vært på “sommerferie” nå?

 

#blogg #hverdag #reise #GranCanaria2015 #GranCanaria #GC #PlayadelIngles #holiday #familie
12 kommentarer

Siste innlegg