RECIPE FOR CHICKENFILLET WITH SWEET POTATOES

Først starter man med å skrelle søtpoteten og dele den i passe store båter, deretter legger man 

søtpoteten i en ildfast form og tar litt olje og salt på. Settes i stekeovnen på 200 grader i circa 10-15 minutter.

Skjær paprikaen i strimler og når du er ferdig med å kjære de og søtpotetene har stått lenge nok tar du paprikaen

oppi den ildfaste formen der søtpotetene ligger og steker i 5-7 minutter til, deretter tar man den ildfaste formen ut av ovnen.

Hakk chilli, ta gjerne ut frøene og bruk de å. Man må selv bestemme hvor mye chilli dere vil bruke. Husk chilli er sterkt!

Bland creme fraiche og Blue Castello sammen i en bolle, rør god. Så strør du chilli over søtpotetene og paprikaen, deretter 

tar du blandingen med creme fraiche og Blue Castello over blandingen. Sett deretter den ildfaste formen inn i stekovnen igjen i

ca 10.minutter til blandingen/osten blir mer flytende. Lag fullkornsris som anvist på pakken.

HUSK Å HA STEKOVNEN PÅ FRA DU BEGYNNER TIL DU ER FERDIG MED Å LAGE DET!

 

Retten kan serveres med salaten som jeg viste på det forrige innlegget om retten.

 

#mat #helg #oppskrift #sunn #salat #weekend #recipe
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg