hits

2 AV MINE FAVORITTER ---> BLÅSKJELL OG REKER 🦐

BLÅSKJELL OG REKER🦐

Jeg elsker blåskjell og reker! Jeg begynte å smake reker flere år før jeg begynte å smake blåskjell! 

Men grunnen til at jeg ikke smakte blåskjell før for 3 år siden er fordi jeg har spiseforstyrrelse og var redd for å ikke få svelget ned blåskjellet og at det skulle havne i halsen! Jeg har kommet mye lengre nå i forhold til spisevegringen min og det er jeg kjempe glad for! Det har ikke bare vært lett for meg å ha et forhold til mat men nå er det mye sunnere og bedre forholdet!

Hver gang jeg er på Kina restaurant forsyner jeg meg mange ganger i løpet av middagen med reker og blåskjell! Der jeg spiser er det bufeet med mye forskjellig mat slik som kylling, sjømat, fisk, kjøtt, salater og frukt! Jeg ruller alltid ut derfra for jeg overspiser siden det er så mye godt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

26, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv