hits

LUNCH PÅ STRANDPROMENADEN ♥

LUNCH PÅ STRANDPROMENADEN♥

Etter circa 4 timer med intens soling og bading begynte magene våre å rope etter mat så da var det bare å adlyde og finne oss et sted å sette oss ned å spise!
I dag ble det en av våre favorittrestauranter som er en Kina restaurant som har bufeet med både sjømat, kylling, nudler, chips, fisk, grønnsaker, frukt og mye annet godt! Det var veldig vanskelig å ikke overfylle fatet med all den maten som bare ventet på å bli spist!

Jeg spiste blant annet: nudler, sushi, blåskjell og reker!

Når vi var ferdige å spise dro vi ned på stranden for å sole oss litt mer!

Vi avsluttet dagen med en sangria hver som bare smakte helt nydelig! Den inneholdt mye frukt og isbiter!

Nå gjenstår det å bare ta bussen hjem! Vi begge er fysen på Mc Donalds mat så vi får bare se om vi stopper innom Mc`ern på hjemveien! Det frister mest for meg med en cheeseburger imens for mamma frister det mest med chicken nuggets!

4 kommentarer

livetmitt93

19.11.2017 kl.17:07

kos deg:)

morsmiddag

19.11.2017 kl.18:24

SÅÅÅÅÅ herlig, det høres ut som et liv for meg :-D

spisogspar

19.11.2017 kl.22:26

Så deilig mat :))

julietalivstil

19.11.2017 kl.22:54

så skikkelig godt ut:)

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

25, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv