ANBEFALING ---> ALOE VERA♥

ANBEFALING ---> ALOE VERA♥

Når jeg flyttet hit så dro jeg og mamma på vår favorittbutikk som er Fund Grube og så disse søte små krukkene med Aloe Vera og bestemte oss for at disse måtte bli med oss hjem. Nå er det snart 2 år siden jeg kjøpte de for første gang og jeg har fylt på lageret med de kremene flere ganger!

Ikke bare er de små og snerten men de forskjellige krukkene dufter så nydelig og gir fuktighet lenge etter at man har smurt seg inn!

Jeg har alltid en sånn krukke liggende i vesken min og også i jobbvesken min siden en av de verste tingene jeg vet er å være tørr på hendene!

Aloe Vera gir ikke bare fuktighet men er også bakteriedrepende. Jeg bruker mye av det her i syden de gangene jeg greier å bli solbrent, Aloe Veraen kjøler også ned kroppen hvis man er varm.Denne lukter oliven

BRUKER DERE ALOE VERA?

2 kommentarer

livetmitt93

20.05.2017 kl.11:00

Takk for tips:)

elisebr

20.05.2017 kl.12:34

livetmitt93: :)

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

24, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv

hits