TIPS FOR Å BLI KLAR TIL SOMMER`N ♥

TIPS FOR Å BLI KLAR TIL SOMMER`N ♥

Nå er det snart sommer og som alle vet så er det en del som helst skal gjøres for å bli klar til sommerens aktiviteter.

Det er alltid lurt å bruke BodyScrub i dusjen før man vet det blir mye soling for da blir brunfargen jevn og fargen varer lengre.

BodyScruben fungerer ved å rense huden og ta bort døde hudceller.

Den finnes i forskjellige lukter men min favoritt er Honey BodyScrub.

BodyScruben finnes i luktene: Mango, Shea, Coconut, Olive, Pink Grapefruit, Brazil Nut og mange flere.

Link

Bodybutter fra Body Shop som lukter nydelig kokosnøtt! Den etterlater huden myk og smidig!

Dette er min favoritt bodybutter! Lukten på den er Aloe Vera siden den er laget av det. Den etterlater huden myk og smidig og har samtidig en lukt som minner meg om syden! Aloe Vera er veldig smart å ha i hus enten man har det i krem, lotion, gel eller som plante siden den kan lindre solbrenthet, fukte tørr hud, gi lindring av smerte, lindring av kløe, mot eksem, innsektstikk, brannsår og lindre smerte hvis man brenner seg på en brennmanet.

Fotbad/saltet vekker liv i trøtte og slitne føtter ved at de frisker opp føttene med en blanding av mynte, appelsin, farnesol og karbamid.

Er alltid super fint med neglelakk når det er sommer!

Jeg synes det er ekstra stilig med knæsj farger siden det gir en sommerfølelse, så denne fargen blir nok en hit hos meg!

Dette er en favoritt som er kjøpt på Hennes og Mauritz! Den er kjempe fin! Den passer best å spraye på huden når man skal pynte seg på kvelden

for å få en glitrende hud som er iøynefallende.

 

HVA SYNS DERE OM MINE TIPS?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

24, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv

hits