ELISE! DU ER STERKERE ENN DU TROR! ♥

ELISE! DU ER STERKERE ENN DU TROR!♥

Helt frem til i går kveld var jeg den som ikke torde å publisere ett veldig personlig innlegg på facebook som jeg skrev i januar! Jeg viste innlegget til mamma og hun sa at dette burde du publisere for det er livet ditt som du hadde før! Jeg har skrevet mange personlige innlegg på blogsoft som jeg ikke har turt å publisert men fra nå av skal det bli andre boller! Jeg skal ikke være den som tier om mobbingen som jeg har opplevd og hvordan den har styrt meg!

Å bli mobbet er noe mange opplever i løpet av livet og alle takler det forskjellig! Jeg prøvde å holde det hemmelig for mamma og pappa men tilslutt brøyt jeg sammen! Jeg vil ikke anbefale å holde det hemmelig og ihvertfall ikke så lenge som jeg gjorde det! Problemet er at hvis man får høre de samme mobbekommentarene gang på gang så begynner man å tro på de! eller man prøver å fortrenge det som skjer og at man blir mobbet! Jeg merket selv når jeg begynte å snakke ut om mobbingen så var det mange ting og detaljer som jeg hadde fortrengt! Jeg pratet mye med familien og helsesøsteren!

Selv om mange synes det er tabu å snakke med helsesøster så syns jeg man skal gi litt F å gjøre det som er best for dem selv! Det er ikke noe flaut eller negativ å få snakket ut av noen som har mye kunnskap! Men 1 ting er viktig! Skal man snakke ut med en fagperson så bør man si hele sannheten og ikke utelatte detaljer for da får man ikke så mye ut av hjelpen! Si man tenker på 2 ting som mobberne har gjort mot deg og den ene saken tynger deg mer, hvis du bare forteller om den "lette" saken og tenker fortsatt på den tyngste så kommer du fortsatt til å ha det like vanskelig etter du har snakket ut! Du må også huske at helsepersonell (lege, helsesøster osv.) har taushetsplikt, det vil si at de ikke har lov til å si videre det du har fortalt dem, dette gjelder absolutt ALT!!

Ikke gjør samme tabben som meg å holde det hemmelig i 1 år og prøve å fortrenge alt! Det gjør bare alt enda mer vanskelig! Kroppen har en så "bra" dårlig egenskap at den beskytter oss for alt som er vondt og prøver å gjemme (glemme) alt som er vondt så vi tror alt er så perfekt!! og når du da begynner å snakke ut om alt fra A-Å så vil mye ubehagelige ting som du har glemt komme opp og du må jobbe deg igjennom!

4 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

09.03.2017 kl.13:10

Folk kan være sykt slem!

Ble selv mobbet på barneskolen, noe jeg fikk kjenne på som voksen da det kom som et hardt smekk tilbake! Visste ikke før det ble meg fortalt at man faktisk kan få ettervirkninger fra mobbing mange år senere... Sier litt om hvor alvorlig det egentlig er!

Modig av deg å skrive om det <3

elisebr

09.03.2017 kl.13:28

Mia: Er helt sant det du skriver! Jeg måtte gå til terapi hos helsesøsteren i 1 år og kan fortsatt snakke med henne hvis jeg trenger det! Er ganske heldig som har mamma som også er der for meg 24/7. Er tøft av deg å fortelle at du også ble mobbet! <3 tusen takk <3

Mia - Alt annet enn A4

09.03.2017 kl.13:36

Så godt at du har helsesøster og mammaen din <3 Ha en kjempefin dag! Og husk, mobbere har det ofte ikke greit med seg selv. Er nok en grunn til at de har et behov for å tråkke på andre (hevde seg selv). God klem

elisebr

09.03.2017 kl.13:37

Mia: tusen takk <3 Klem <3

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

24, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv

hits