5 POSITIVE TEGN OM MEG

♡ JOBBER HARD
Jeg gjør alltid mitt beste! Om jeg ikke er fornøyd med noe jeg har gjort eller laget så fikser jeg det mest mulig!

♡ PRØVER ALLTID Å VÆRE POSITIV
Når jeg møter motgang så prøver jeg alltid å finne en løsning på problemet og hvis noe ikke går som det skal lærer man av sine feil! Som et ordtak mamma pleier å si: JEG HADDE MANGE BEKYMRINGER MEN DE FLESTE BLE DET IKKE NOE AV!

♡ JEG PASSER PÅ AT ALLE RUNDT MEG HAR DET BRA
Hvis jeg ser at noen av mine venner ikke har det bra så prøver jeg å oppmuntre dem, lytte på hva de har å si og spørre om jeg kan gjøre noe for å hjelpe slik at de får det lettere!

FLINK PÅ DATA
Jeg er den som alle spør hvis de har problemer med datamaskinen. Helt fra jeg var 15 år har jeg vært ganske interessert i hvordan dataen fungerer og tilleggsting.

♡ ER ALLTID DEN SOM TAR MED KAMERAET OVERALT
Antall bilder på datamaskinen min har økt noe enormt etter jeg skaffet meg speilreflekskamera! Fordelen med at jeg har dratt det med meg på mye forskjellig er at jeg alltid har minner fra ting jeg, familien min og venner har gjort igjennom årene og at de og jeg kan se tilbake på minnene og le og huske tilbake på de herlige stundene

#blogg #hverdag #personlig #Elisebr #personal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

24, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 r Jeg kommer til blogge om min hverdag p Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet fr (deler gjerne min erfaring) har lre/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og vre med venner og familie leser denne bloggen N

Visit Elise Br Rstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv

hits