PICTURES FROM THE LAST DAY`S

Siden jeg ikke har hatt tid til å skrive de siste dagene så har jeg samlet bilder fra de siste dagene.

Jeg og mamma var på Devold Kjøpesenter å shoppet julegaver, vi tok oss en velfortjent pause på Devold Cafeen.


Slik så det ut en dag når jeg gikk til jobb. Se hvordan snøen ligger på fjellet!

I går så samlet vi hele familien til familiemiddag der vi hadde potetball, kålrotstappe, pølse, saltkjøtt og sirup.

Det ble kjempe godt! blir alltid så mett etter jeg har spist dette til middag.  Jeg, Silje, Tor Aage og Nicklas bestemte oss for

å dra en kjapp tur på Moa å kjøpe noen julegaver. Er helt overasket over hvor mange butikker jeg rakk innom på bare 60 minutter, vi var framme klokken 19.00.

 

Handlet på Kiwi Langevåg, der var det en Nisse som ga ut godteriposer til barna, jeg og Silje var heldig å fikk hver vår vi også.

Silje kom på besøk i dag så jeg, mamma og Silje har pakket inn julegaver. Fikk skikkelig julestemning når vi satte på julesanger, spiste pepperkaker og karamellpinner og fant fram julepapiret å satte igang.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

elisebr

elisebr

24, Utlandet

Hei, velkommen til min blogg Mitt navn er Elise og er 24 år Jeg kommer til å blogge om min hverdag på Gran Canaria, min spisevegring (som er mye bedre men kommer alltid tilbakefall), blitt mobbet før (deler gjerne min erfaring) har lære/lese og skrivevansker, har laktoseintoleranse og mellkeallergi, og min mamma har kreft som hun kjemper mot. Mine interesser er musikk, mote, make-up , reising, ta bilder og være med venner og familie leser denne bloggen NÅ

Visit Elise Brå Røstad's profile on Pinterest.

Kategorier

Arkiv

hits